Bucurie si extaz dar astazi sunt in necaz. [Repost]

Cam asa a fost anul acesta pentru mine… A fost bucurie si extaz, dar acum sunt in necaz 

Adesea auzeam oameni care se plangeau de viata pe care o aveau si nu-i intelegeam de ce se plang atat de mult, de ce nu vor sa schimbe ceva in ea (viata) … acum i-am inteles.
La inceput BUCURIE mare, fiindca un vis de-al meu devenise realitate, eram anteprenor si nu un anteprenor oarecare ci eram “the boss” intr-o firma de
Mai apoi la scurt timp am preluat un fel de rotiserie, EXTAZ, visele mele nu doar ca deveneau realitate, ba chiar traiam mai mult decat am visat eu vreodata.
Ma simteam ca un actor care joaca intr-un film de pe Wall Street, dintr-un baiat oarecare sa ajung un mare anteprenor. Premisele erau bune, optimist convins, idealist din fire, carismatic, norocos, adept al dezvoltarii personale si profesionale, voluntar, numai bun de a fii un anteprenor de sucess… Insa undeva aici sa rupt filmul, “puicaria” (asa o alintam noi), a dat faliment si aici am dat de NECAZ. Defapt noi am dus firma in faliment printr-un management defectuos iar asta a inseamnat datorii si procese. Colac peste pupaza, in toata aceasta perioada am si neglijat firma de publicitate, astfel ca, aceasta a pierdut contactul cu piata deci inclusiv si clientii.
Iar in momentul de fata, situatia nu este tocmai roz (but will be!), datorii multe, popriri pe conturi, firma de publicitate este la terapie intensiva, dar eu… eu sunt inca optimist!